MISERYVILLE-i éjszkakák - Fantasy szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Üdv az oldalon!
Sok szeretettel üdvözöllek nálunk! A fantasy18 egy fantáziavilágba visz el minket, aminek csak a képzeletünk szab határt! A történetedet te magad álmodod és írod meg. Ha kedvet kaptál a játékhoz, nézz körül a kanon karakterek között, vagy alkoss saját karaktert.
Chat
Staff

Fordulj nyugodtan hozzánk, bármiféle kérdésed van!

Latest topics
» EOF - Empire of Fantasy
Világtörténet I_icon_minitimeKedd Júl. 30 2013, 01:58 by Vendég

» Lilith - karakterlap
Világtörténet I_icon_minitimeVas. Feb. 17 2013, 07:24 by Tamás metser

» Bianca Rutherford ~ Kész
Világtörténet I_icon_minitimeVas. Szept. 30 2012, 08:41 by Sharmila Rashida Weston

» Prison - éld az életed!
Világtörténet I_icon_minitimeCsüt. Aug. 30 2012, 14:26 by Vendég

» Vámpírnaplók szerepjáték
Világtörténet I_icon_minitimeCsüt. Aug. 23 2012, 11:28 by Sharmila Rashida Weston

» Saját hirdetésünk
Világtörténet I_icon_minitimeCsüt. Aug. 16 2012, 11:25 by Evilyn Monica Ripley

» Félvérek
Világtörténet I_icon_minitimeSzer. Aug. 15 2012, 01:11 by Evilyn Monica Ripley

» Világtörténet
Világtörténet I_icon_minitimeSzer. Aug. 15 2012, 00:10 by Evilyn Monica Ripley

» Titulusfoglaló
Világtörténet I_icon_minitimeKedd Aug. 14 2012, 09:18 by Admin

» Avatarfoglaló
Világtörténet I_icon_minitimeKedd Aug. 14 2012, 09:17 by Admin


..avagy 1-2 kifejezetten keresett karakter..

Világtörténet

Go down

Világtörténet Empty Re: Világtörténet

Témanyitás by Evilyn Monica Ripley Szer. Aug. 15 2012, 00:10

Üdvöz légy, idegen!
Netán egy visszatérő látogató?

Miseryville lakosai üdvözölnek Téged szerény kis városukban! Étellel-itallal kínálnak, mesélnek a kisváros nagy történelméről, mely évezredekre nyúlik vissza... Mesélnek az 1800-as évekbeli polgárháborúról, mesélnek arról, hogyan éltek az emberek az 1200-as években, réges-régi ruhákat mutogatnak, múzeumokba rángatnak el. De Te tudod, neked tudnod kell, hogy ők nem látnak tisztán. Azok közé tartozol, akik tudják, igaz? Mi is történt itt kétezer évvel ezelőtt... Vagy nem? Ohh, ne is figyelj rám... Érezd jól magad a mi kis körünkben, kedves halandó!

Miseryville történelme sötét és rejtélyes, akárcsak a neve. Csábítja a gonoszt, a gonosz a jót. Így megy ez, ha jön az egyik, a másiknak követnie kell. A lényeg az egyensúly. Ez a kisváros csaknem felborul. De hogyan is kezdődött? Kétezer évvel ezelőtt ez a hely már itt állt. Éltek itt emberek, boldogan, békében. Éltek itt mások is... Vérállatok és sámánok. De hogy boldogan, azt nem mondhatnám. A vérfertőzött lények meg akartak szabadulni az átkuktól, így a sámánokhoz fordultak segítségért. Próbálkoztak... már akkoriban is próbáltak rájönni, mi okozza az elváltozást, de a válasz egyszerűbb volt, mint gondolták azt. Mágia. A sámánok nem tudtak segíteni, de tudtak valakit, aki tud. Megidézték eme szörnyű lényeket, a négyágú kereszteződésnél, s azok alkut ajánlottak. Megszabadítják őket az átoktól, cserébe a lelkükért. De tisztességes gazfickók ezek, adnak időt, hogy még kiélvezzék az életet. Tíz évet, hat évet, húsz évet? Mikor milyen a kedvük. A démonok... szavuk köti őket, hiszen nem hazudhatnak, de ettől nem lesznek megbízhatóak. A szavak csak szavak, de a jelentés mögöttük más és más, akárhonnan nézzük is. A vérállatok azt kérték, az alkukötő démon szabadítsa meg őket az átoktól, cserébe övé a lelkük. De a démonok sem ostobák, tudták jól már akkor, ha az átok nem folyik tovább az emberek vérében, elfogynak a segítségre szoruló, kétségbeesett emberek. Nekik pedig lelkekre van szükségük. A válasz egyszerű volt... Nem hazudtak, tartották a szavukat. A segélykérő soha többé nem változott át, utódai azonban örökölték a kórt. Tartották a szavukat, de mégis átverték őket. Cseles lények, nemde? Ezáltal a kisváros a démoni erők központja lett. A vérállatok törzsei csak úgy áramlottak a helyi sámánokhoz, hogy segítsenek rajtuk, ők pedig örömmel megtették. A démonok úszkáltak a lelkekben, jól ment a soruk. A várost szinte elnyelte már a sötétség. De nem csak gonosz erők léteznek, a démonok sem halhatatlanok. A sötétség idevonzott egy sokkal magasztosabb, fényesebb fajt; az angyalokat. Az egyensúlyt meg kell tartani! Itt pedig eluralkodott a sötétség, közbe kellett avatkozniuk. Akkor a démonok eltűntek. De a lenyomatuk itt maradt, a föld őrzi, a víz, a tűz, de még a levegő is. Ott rejtőzik minden sarkon, minden pincében, még évezredekkel később is. Miseryville a természetfeletti számára egy hatalmas feketelyuk, mely csábítja a gonoszt. De ha eljön a sötétség, a fény is követi azt.
Evilyn Monica Ripley
Evilyn Monica Ripley
Admin - démon
Admin - démon

✘Hozzászólások száma : 5
✘Tartózkodási hely : Miseryville
✘Hobbi : emberek kínzása
✘Titulus : the black eye girl
✘Faj : démon

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.