Belépés

Üdv az oldalon!
Sok szeretettel üdvözöllek nálunk! A fantasy18 egy fantáziavilágba visz el minket, aminek csak a képzeletünk szab határt! A történetedet te magad álmodod és írod meg. Ha kedvet kaptál a játékhoz, nézz körül a kanon karakterek között, vagy alkoss saját karaktert.
Chat
Staff
Fordulj nyugodtan hozzánk, bármiféle kérdésed van!

Latest topics
Kiemelt társoldalak
HOT LINKS
• Regisztráció
• Világleírás
• Fajleírás
• Elfogadásra váró karakterlapok
• Kanon karakterek
• Karakterlap minta

HOT LINKS
• Regisztráció
• Világleírás
• Fajleírás
• Elfogadásra váró karakterlapok
• Kanon karakterek
• Karakterlap minta
Üzenetek az adminoktól
2 posters
1 / 1 oldal
friss hír!
ezennel örömmel jelentem: az oldal MEGNYITOTTA kapuit! Jó szórakozást kívánunk mindenkinek! (:
Sharmila Rashida Weston- Admin - boszorkány
- ✘Hozzászólások száma : 47
✘Tartózkodási hely : Miseryville
✘Hobbi : kedveskedés (:
✘Titulus : fuckin' bitch
✘Faj : Boszorkány
Jó hírek!
Üdv.
A fejlesztés rohamos tempóban halad, valószínűleg sokkal előbb képesek leszünk nyitni, mint az várható volt. Mindenkit értesíteni fogunk a megadott e-mail címén, amivel regisztrált. Reméljük, hogy velünk maradtok, és sok új tagot is szerzünk majd!
Adminok
A fejlesztés rohamos tempóban halad, valószínűleg sokkal előbb képesek leszünk nyitni, mint az várható volt. Mindenkit értesíteni fogunk a megadott e-mail címén, amivel regisztrált. Reméljük, hogy velünk maradtok, és sok új tagot is szerzünk majd!
Adminok
Admin- ✘Hozzászólások száma : 31
✘Titulus : mindent látó
Üzenetek az adminoktól
Halihó erre tévedők!
Mint láthatjátok, nem láttok semmit. A játékaitok nem vesztek el - csak szólok, hátha igényt tart rá valaki. Az oldalon tatarozás folyik, és ha kész lesz, akkor bizony elfognak a játékok veszni. Nem valószínű, hogy bárki is visszajárna pont a párjával az előző kis csoportból, ezért kerülnek törlésre azok a játékok.
A chat elvileg nem szűnt meg, de ha mégis és kérdésetek lenne, írjatok privát üzenetet nekem. Ott mindenre válaszolok! Jók legyetek, remélem találkozunk, ha kész lettem!
Üdv,
Adminok
Mint láthatjátok, nem láttok semmit. A játékaitok nem vesztek el - csak szólok, hátha igényt tart rá valaki. Az oldalon tatarozás folyik, és ha kész lesz, akkor bizony elfognak a játékok veszni. Nem valószínű, hogy bárki is visszajárna pont a párjával az előző kis csoportból, ezért kerülnek törlésre azok a játékok.
A chat elvileg nem szűnt meg, de ha mégis és kérdésetek lenne, írjatok privát üzenetet nekem. Ott mindenre válaszolok! Jók legyetek, remélem találkozunk, ha kész lettem!
Üdv,
Adminok
Sharmila Rashida Weston- Admin - boszorkány
- ✘Hozzászólások száma : 47
✘Tartózkodási hely : Miseryville
✘Hobbi : kedveskedés (:
✘Titulus : fuckin' bitch
✘Faj : Boszorkány
1 / 1 oldal